Keski-Suomen Profiili Oy | Käyntiosoite: Vuoripolku 4, 40950 Muurame | Myynti: 040 0548 776  | Toimisto: 040 8012 867 | info@ksprofiili.fi

Yritys

Historia

Keski-Suomen Profiili Oy on toiminut alihankkijakentässä kymmeniä vuosia. Sukupolven vaihdos yrityksessä tehtiin 1989. Koko toimintansa aikana yrityksellä on ollut asiakkaita Keski-Suomen talousalueella. Toiminta laajentui alkuvaiheen jälkeen kattamaan monien eri yritysten hankintatarpeet ympäri Suomea. Yrityksellä on kokoonsa nähden monia merkittäviä kansainvälisiä asiakkaita.

Nykyaika

Tänä päivänä yrityksellä on nykyaikaiset tehokkaat hankintakanavat asiakkaiden ostokomponenteille. Hankinnan kustannusten tehokas seuranta, pitää asiakkaamme meiltä ostamien tuotteiden hinnat kurissa ja sen ansiosta asiakkaamme kilpailukyky säilyy kilpailutilanteen muuttuessakin. Monipuolinen toimiva konekanta osaavine käyttäjineen tuottavat tehokkaasti mittatarkkoja ja laadukkaita osavalmistuksen komponentteja teollisuuden tarpeisiin.

Tulevaisuus

Profiili on kehittynyt ja panostanut tuotteidensa jatkuvaan parantamiseen ja jatkuvaan kehitykseen. Uuden maalaamon tuomat mahdollisuudet lisäävät kokonaistoimitusten, erityisesti testattavien kokoonpanotilausten osuutta tuotannossa. Panostamme ja sitoudumme pitkiin asiakassuhteisiin ja sen kautta saatavaan kehitystyön tuomaan kilpailukyvyn parantumiseen sekä asiakkaamme että Profiilin toiminnassa.